Over Polderman

Aandacht voor mens & mobiliteit, sinds 1971

“Ieder goed autobedrijf bestaat bij de gratie van een goede relatie met zijn klanten.” Daarom staat aandacht voor mens en mobiliteit al sinds de oprichting centraal. In bijna vijftig jaar is het bedrijf zodoende uitgegroeid tot een grote – onafhankelijke – garage met duizenden klanten in de hele Bollenstreek.

Eén van de eerste Mitsubishi-dealers in Nederland

Naamgever Bram Polderman (overleden in 2005) begon in 1971 voor zichzelf, ‘met duizend gulden en een gereedschapskist op de oprit naast zijn woonhuis’. Klanten wisten hem al snel te vinden, zodat de huur van een halve bollenschuur snel nodig was.

Toen ook automerken hem wisten te vinden en hij één van de eerste Mitsubishi-dealers werd in Nederland was nieuwbouw van een eigen pand noodzakelijk. Dat kwam er in 1977.

Aardige mensen

Bram Polderman haalde zijn dochter Carla en zijn schoonzoon Frans in de zaak en hij vond goede medewerkers voor het team. Dat team bestaat inmiddels uit vakmensen in de garage, vakmensen op kantoor en vakmensen voor aankoopadvies. “En zij zijn allemaal aardig.” Vinden de klanten!

“Wij houden van een praatje aan de pomp en zijn oprecht benieuwd naar wat mobiliteit voor iedere afzonderlijke klant betekent. En als daar nog wensen zijn, dan willen wij graag helpen.”

Henkjan Klop – die ooit begon als pompbediende – trad in 2013 toe tot de directie. Na een mooie periode van samenwerken en overdragen door Frans en Carla heeft Henkjan het bedrijf op 1 januari 2021 overgenomen.  

Henkjan

Zicht op het werk

Na herhaalde uitbreidingen en verbouwingen zijn de showroom en de werkplaats mooie, lichte, open ruimtes. “Betrouwbaarheid en duidelijkheid, vakmanschap en gedrevenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dus hebben wij nu een glazen wand tussen showroom en werkplaats. Dat staat als symbool voor de duidelijkheid van onze aanpak.”

Wij geven klanten trouwens al bij het eerste contact zicht op het werk. Iedereen die zich voor een aankoop online bij ons meldt krijgt een persoonlijk videobericht.

Alle modellen van Mitsubishi

“Wij zijn trots op het merk dat Bram Polderman veertig jaar geleden heeft uitgekozen. Mitsubishi biedt een ruime keuze aan modellen, van compacte stadsauto tot stoere pickup. En natuurlijk loopt Mitsubishi voorop in auto’s met hybride en/of elektrische motortechniek.

Samen met onze adviseurs kiest u het model uit dat het beste past bij uw mobiliteitswens. De mogelijkheden van modellen, motoropties, uitrusting en – niet te vergeten – financieringen zijn eindeloos voor u. Dat kunt u bij ons allemaal bespreken.”

Vakgarage voor alle merken

U kunt met ieder automerk terecht bij Polderman. “Door onze deelname aan het netwerk van Vakgarages sinds 2016 kunnen wij service, onderhoud en reparatie met kwaliteitsonderdelen bieden voor alle automerken. Daarnaast zijn wij Erkend Reparateur voor Chevrolet.”

Receptie