Polderman uit Lisse is Mitsubishi ‘Dealer of the Year 2020’!

Body

Mitsubishi-dealer Polderman is uitgeroepen tot ‘Dealer of the Year 2020’. Het autobedrijf uit Lisse behaalde de meeste punten voor de verschillende beoordelingscriteria en presteerde daarmee het best van alle Mitsubishi-dealers in Nederland!

De scores van alle erkende Mitsubishi-dealers op het gebied van sales, aftersales en klanttevredenheid worden het gehele jaar bijgehouden, waarna in het nieuwe jaar de balans wordt opgemaakt. Met een totaal van 651 punten in de periode van 1 januari t/m 31 december 2020 eindigde Mitsubishi-dealer Polderman met ruime voorsprong op de eerste plaats.

Autobedrijf Polderman werd op feestelijke wijze verrast met deze onderscheiding. Ook ontving het een cheque ter waarde van € 2.500,- om in de toekomst bijvoorbeeld een personeelsfeest te organiseren .

Henkjan

Fantastische erkenning

“Het is een grote eer en een fantastische erkenning om de titel van ‘Dealer of the Year’ te mogen dragen. Vooral na zo’n moeilijk jaar vol tegenslagen en onzekerheden vanwege de COVID-19 pandemie. Ik wil onze medewerkers graag bedanken voor hun tomeloze inzet. Het is jammer dat Frans van der Putten en Carla van Aanholt er vandaag niet bij zijn, want  dit is echt een team prestatie, waar iedereen aan heeft meegewerkt! Maar ook onze klanten danken wij voor hun vertrouwen in onze organisatie. Het is een teken dat onze slogan 'aandacht voor mens & mobiliteit' geen loze woorden zijn, maar daadwerkelijk de basis van ons bedrijf is”, aldus Henkjan Klop van Autobedrijf Polderman, bekend als één van de eerste Mitsubishi-dealers in Nederland. 

Zin in 2021!

Bij Polderman hebben ze zin in 2021: "Het belooft een uitdagend jaar te worden, maar deze erkenning geeft aan dat we op de goede weg zijn. En met de nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross PHEV die we in maart verwachten, hebben we, naast de bestaande modellen, iets moois om naar uit te zien!"