Nieuwe modellen van Mitsubishi Motors

Het modellengamma van Mitsubishi Motors is gevarieerd opgebouwd. Er is een mix van stadsauto's tot SUV's, in alle soorten en maten. Mitsubishi Motors bouwt en ontwikkeld auto's in Japan met een aantrekkelijk, no-nonsense design en zeer geavanceerde techniek. Voor mensen overal ter wereld, die op zoek zijn naar een unieke, compromisloze rijervaring.

Binnen de SUV range is er de dynamische ASX, de krachtige Eclipse Cross, de ruime Outlander die ook beschikbaar is met geavanceerde PHEV techniek en de onverzettelijke pick-up: de L200. Alle auto's kenmerken zich door betrouwbare techniek, dynamisch uiterlijk en praktisch gemak.

Bent u meer op zoek naar een stadsauto met uitzonderlijk goede rijeigenschappen? Ga dan voor de Mitsubishi Space Star. Deze ruime en praktische auto manoeuvreert u gemakkelijk door allerhande stadsverkeer.

Neem vandaag nog contact op met onze medewerkers om zo snel mogelijk plaats te nemen achter het stuur van een van onze demonstratie auto's. Vul het contactformulier in, of nog sneller; bel ons direct en maak een afspraak. We nemen graag de tijd om u uitgebreid te adviseren over onze Mitsubishi Motors modellen.

Image
Space Star

Space Star

Rijklaar vanaf
€12.990,-
Private lease p.m. vanaf
€225,-
Image
Eclipse Cross

Eclipse Cross PHEV

Rijklaar vanaf
€37.990,-
Private lease p.m. vanaf
€549,-