Eclipse Cross

Eclipse Cross

Rijklaar vanaf
€35.990,-
Private lease p.m. vanaf
€549,-

DESIGN

De Eclipse Cross heeft krachtige lijnen en door de diep getrokken wigvorm van de auto doet hij denken aan een atleet die zojuist uit het startblok is geschoten. In combinatie met de Dynamic Shield-grille en de chromen sierlijsten wordt deze atletische uitstraling alleen maar versterkt. Uniek is de fraai vormgegeven gesplitste achterruit. Een krachtige en sportieve uitstraling, passend bij zijn dynamische rijgedrag.  

COMFORT

Stap in het ruime interieur van de Eclipse Cross en beleef de hoge kwaliteit en vakmanschap. Ervaar de ergonomische zit op de uiterst comfortabele stoelen en je weet dat je ook na een lange reis ontspannen aan zal komen op de eindbestemming. Niet alleen voorin, maar ook achterin de auto ervaren de passagiers veel beenruimte en een prettige zit. Zo is iedereen in de auto verzekerd van optimaal rijplezier.

1
2
3
4
5

Connectiviteit

Het standaard aanwezige Smartphone Link Display (SDA) helpt u direct bij het instappen om nieuwe bestemmingen en nieuwe muziek te ontdekken. Gemak dient de mens, dus door middel van stembediening kunt u direct starten met navigeren, muziek selecteren en eventueel telefoneren. Door deze techniek rijdt u veilig en plezierig naar uw bestemming. Toch liever intuïtief met de handen bedienen? Geen probleem, want met de handige touchpad controller op de middenconsole bedient u het SDA systeem gewoon op gevoel.

Veiligheid

Een groot arsenaal aan veiligheidssystemen draagt bij aan de veiligheid van de auto. Dit zorgt dat u zelfverzekerd de weg op kunt. Of het nu 's nachts is, overdag of tijdens het inparkeren, de diverse systemen zijn continu bezig om gevaar te detecteren, en hier op tijd op te reageren. Zodoende biedt de Eclipse Cross het hoogst denkbare veiligheidsniveau.