Outlander PHEV

Outlander PHEV

Rijklaar vanaf
€35.990,-
Private lease p.m. vanaf
€529,-

Design 

Het dynamische design verraadt zijn robuuste eigenschappen en tegelijkertijd verfijning. Van zijn zelfbewuste front tot de fraai afgewerkte achterzijde straalt hij SUV rijplezier uit.

Comfort

Beleef het rijplezier van deze Plug in Hybrid EV van Mitsubishi; de sensatie van de super stille elektro motoren en laag windgeruis geeft een nieuwe dimensie aan het rustgevende comfort van de nieuwe Outlander PHEV.

Innovatieve PHEV

Het vernieuwde PHEV systeem heeft de prestaties verhoogd en de rijeigenschappen verfijnd. Tot 135km/u kunt u kiezen voorde EV mode, u rijdt dan op stroom zonder CO2 uitstoot. IN de series hybrid mode zal de brandstofmotor dede generator aandrijven die stroom opwekt waarmee de elektromotoren de auto aandrijven. Tenslotte kan er in de parallel hybrid mode voor gezorgd worden dat de benzine motor de auto aandrijft terwijl de elektro motoren voor extra aandrijfkracht zorgen.

1
2
3
4
5

Plug-in

De accu’s kunnen op drie manieren worden opgeladen. Via een meegeleverde kabel met transformator direct uit een (buiten) stopcontact. Of met een meegeleverde kabel geschikt voor laadpalen, zowel publieke als private. Ook snelladers langs snelwegen is mogelijk met deze SUV.

Veiligheid

Geavanceerde veiligheidstechnologie draagt bij aan optimale veiligheid onderweg en tijdens in en uit parkeren. Super –All Wheel Control (S-AWC) zorgt door het combineren van 4WD met Active Yaw Control (AYC) ,Anti-lock Braking System (ABS), Active Stability Control (ASC), Traction Control (TCL) samen met verschillende Drive Modes voor optimale voertuigbeheersing. Daarbovenop komen nog, onder meer, de volgende veiligheidssystemen: Forward Collision Mitigation, Lane Departure Warning, Adaptive Cruise Control, Blind Spot Warning en Multi Around Monitor.