Outlander

Outlander

Rijklaar vanaf
€43.490,-
Private lease p.m. vanaf
€649,-

DESIGN

Wie naar de Outlander kijkt ziet direct de solide en krachtige looks Dit is een auto die uitblinkt in zijn prestaties op de weg, zijn robuuste rijeigenschappen en zijn unieke verfijning. Van het dynamische front tot de fraai afgewerkte achterzijde ademt deze auto klasse. De afwerking in de auto is van hoog niveau en de binnenruimte is ruim. Elk detail draagt bij aan het rijplezier in de Outlander.

COMFORT

Instappen met 7 personen is geen probleem. Er is een royale binnenruimte en dankzij de comfortabele zitplaatsen komt u uitgerust aan op de bestemming. De materialen zijn hoogwaardig en geven de auto een premium uitstraling. Doordat de achterbank flexibel kan worden ingedeeld is er altijd een mogelijkheid om aan veranderende behoeften te voldoen. Daarnaast kan de rugleuning van de achterbank in maar liefst 4 standen worden versteld. Prettig tijdens een lange rit.

1
2
3
4
5

Prestaties

Een lage CO2 - uitstoot in combinatie met een hoge brandstofefficiëntie. Deze voordelen in combinatie met een ruime SUV zijn uniek. Maar ook aan krachtige prestaties mag het niet ontbreken. De 2.0-liter MIVEC benzinemotor biedt al deze voordelen in de Outlander aan. Gekoppeld aan een geavanceerde CVT automaat profiteert u van een soepele acceleratie in combinatie met een laag brandstofverbruik.

Veiligheid

Een pakket met hightech veiligheidssystemen zorgt ervoor dat u met een gerust gevoel de weg op kan. U en uw passagiers worden op ieder moment beschermd. Een 7-tal airbags, de RISE-carrosserie en diverse elektronische hulpsystemen zorgen ervoor dat u veilig onderweg bent met de Outlander. Veiligheid op het hoogste niveau!