L200

L200

Rijklaar vanaf
€25.990,-

Design 

De geraffineerde stroomlijn zorgt voor de laagste Cw-waarde in zijn klasse en dus een laag brandstofverbruik en stabiele rijeigenschappen. De kenmerkende J-lijn aan de zijkant geeft de L200 een sportieve uitstraling zonder zijn robuustheid te verliezen.

Comfort

De grote binnenruimte, de kwaliteit van de stoelen en de uitstekende geluidsisolatie geven een comfortabel gevoel. De rijke uitrusting en handige opbergmogelijkheden dragen daar zeker een steentje bij.

1
2
3
4
5

Krachtig en zuinig

De nieuw ontwikkelde 2.4 turbodieselmotor heeft, door zijn efficiënte Common Rail techniek, de laagste CO2 uitstoot in zijn klasse. Samen met het Auto Stop& Go ( AS&G) systeem zorgt dat voor een laag brandstofverbruik, zonder dat dit ten koste gaat van de trekkracht.

Veiligheid

De robuuste carrosserie samen met het RISE-systeem (Reinforced Impact Safety Evolution) en gordelspanners verhogen de passieve veiligheid, terwijl de actieve veiligheid bewaakt wordt door Active Stability & Traction Control (ASTC), Lane Departure Warning System (LDW), Trailer Stability Assist (TSA) en Hill Start Assist (HSA).