Over ons

Na jarenlang monteur en werkplaatschef van de plaatselijke Volvo dealer te zijn geweest, begon Bram Polderman in 1971 voor zichzelf. "Met een gereedschapkist en duizend gulden" zoals hij het zelf vertelde, begon Bram naast zijn woonhuis, op de oprit. Maar algauw was er meer ruimte nodig en huurde hij een halve bollenschuur van dhr. Beelen.

Polderman Echtpaar

Snel daarna werd hij subdealer van Datsun (nu Nissan) en in oktober 1974 werd Polderman, als één van de eerste, Mitsubishi dealer. Dit voor Nederland nieuwe merk leverde de eerste Lancers in januari 1975. Als dealer werd de ruimte al weer snel te klein, en werd besloten tot nieuwbouw. In de loop der jaren is er nog tweemaal bijgebouwd en verbouwd.

verleden

In 1992 werd de éénmanszaak een vof, bestaande uit Bram Polderman, zijn dochter Carla van Aanholt-Polderman en zijn schoonzoon Frans van der Putten.

Bram Polderman is in 2005 overleden.

In november 2011 is bij Polderman Lisse begonnen met de verkoop van het merk Chevrolet. Als Erkend Reparateur van Chevrolet kan iedereen met een Chevrolet bij Polderman Lisse terecht voor onderhoud en reparatie met originele onderdelen. 

“Bij ons staat de klant centraal en wordt er gewerkt in een overleg methode”

Per 1 januari 2013 is Henkjan Klop toegetreden tot de vof.

Met Vakgarage bieden wij sinds mei 2016 het complete garage aanbod ook aan voor alle andere auto merken. Service, onderhoud en reparatie met kwaliteitsonderdelen, gewoon bij u om de hoek. 

Carla, Frans en Henkjan zetten het bedrijf voort volgens de visie van Bram. Hierin staat de klant centraal, en wordt gewerkt in een overleg methode. Service en een goede voorlichting staan bij ons voorop! Kies dus voor transparantie en zekerheid, kies voor Polderman Lisse!polderman

Het laatste nieuws

Neem bij vragen contact op met een van onze medewerkers
of bezoek onze showroom aan de Heereweg 50 in Lisse.

De Polderman Privacy Policy leest u hier.