Polderman Lisse nu ook Vakgarage Polderman!

Per 1 mei 2016 zijn wij Vakgarage geworden. Met Vakgarage zijn wij een merkonafhankelijke kwaliteitsgarage die deel uitmaakt van de landelijke Vakgarage organisatie!

Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met meer dan 250 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden. 

Een bijkomend voordeel van Vakgarage is dat wij de originele en A-kwaliteit onderdelen gezamenlijk en dus goedkoper inkopen, en daar profiteert u direct van mee! Vakgarage Polderman staat garant voor kwaliteit. Voor APK-keuringen, banden, regulier onderhoud én seizoenscontroles bent u bij Vakgarage Polderman aan het juiste adres. 

Maar uiteraard bent u niet alleen voor het onderhouden van uw auto bij ons aan het juiste adres. Ook voor de aankoop van een nieuwe auto of een jong gebruikte occasion zult u bij Vakgarage Polderman gegarandeerd slagen.

 

 

terug naar overzicht »

Het laatste nieuws

Neem bij vragen contact op met een van onze medewerkers
of bezoek onze showroom aan de Heereweg 50 in Lisse.

De Polderman Privacy Policy leest u hier.