Mirage wordt officieel Mitsubishi Space Star

Nieuwe naam voor Mitsubishi Global Small

Door onverwachte last-minute problemen met de merkrechten van de naam Mirage in Europa, heeft Mitsubishi Motors Corporation (MMC) besloten om de Global Small een nieuwe naam te geven. Met per directe ingang zal de Global Small in Europa, Rusland en Oekraïne voortaan de naam Space Star dragen. Een bekende naam in Europa die synoniem staat voor: efficiency, interieur volume en gebruiksvriendelijkheid.

De naam Space Star sluit aan bij de indrukwekkende specificaties van de auto die met zijn compacte buitenmaten beschikt over een bovengemiddeld ruim interieur. Zo biedt deze Mitsubishi ruimte aan vijf personen en 235 liter bagage bij een wagenlengte van slechts 3710 mm. Dankzij een Cw-waarde van 0,27, een totaalgewicht van 845 kg en een volledig nieuw ontwikkelde driecilinder benzinemotor is het verbruik (vanaf 4 liter/100km) en de CO2-uitstoot (vanaf 92 gr/km) laag.

De Mitsubishi Space Star beschikt standaard over onder andere; stabiliteitscontrole, stuurbekrachtiging, ABS met EBD, een remassistent, noodstopsignaal, 6 airbags, een in ongelijke delen neerklapbare achterbank, een in hoogte verstelbaar stuurwiel en elektrisch bedienbare ramen vóór. De Mitsubishi Space Star is leverbaar vanaf; € 8.790,- en verschijnt medio februari bij Polderman Lisse in de showroom.

terug naar overzicht »

Het laatste nieuws

Neem bij vragen contact op met een van onze medewerkers
of bezoek onze showroom aan de Heereweg 50 in Lisse.

De Polderman Privacy Policy leest u hier.