Verbouwing zorgt letterlijk voor een blik in onze werkplaats!

Altijd al willen weten hoe wij het onderhoud en de service aan uw auto uitvoeren? Dat kan nu! Wij hebben verbouwd en nu kunt u 'live' meekijken vanuit onze showroom, terwijl de monteur aan uw auto werkt. Wel zo transparant!

"Wanneer u een restaurant bezoekt met een open keuken, dan geeft dat aan dat er niets te verbergen is voor u als klant" 

Eigenlijk is het vreemd dat er in veel werkplaatsen een muur aanwezig is tussen showroom en werkplaats, en dat bracht ons op het idee om te gaan verbouwen. Wij werken in onze werkplaats transparant en helder zodat er voor u geen verrassingen zijn als u uw auto weer ophaalt na een werkplaatsbezoek. Om dit ook zichtbaar te maken in ons bedrijf hebben we er voor gekozen om een mooie glazen wand tussen showroom en werkplaats te plaatsen Zo maken we onze heldere en transparante werkwijze ook nog eens concreet, én bieden we iedereen de mogelijkheid om mee te kijken terwijl zijn of haar auto een werkplaatsbezoek krijgt.

Een behoorlijke ingreep, maar absoluut de moeite waard. Dit was de oude situatie:

 

Even twee weken in de herrie en in de stof:

 

En uiteindelijk het eindresultaat:

Op dit moment zijn we druk bezig om de laatste puntjes qua schilderwerk uit te voeren, maar een heldere blik in de werkplaats is gerealiseerd! We nodigen u van harte uit om te komen kijken!

terug naar overzicht »

Het laatste nieuws

Neem bij vragen contact op met een van onze medewerkers
of bezoek onze showroom aan de Heereweg 50 in Lisse.

De Polderman Privacy Policy leest u hier.