Nieuwe Mitsubishi ASX nu in onze showroom!

De nieuwe Mitsubishi ASX met het nieuwe familiegezicht 'Dynamic Shield' is gearriveerd in onze showroom! Met name de voorkant van de ASX springt direct in het oog, maar er zijn meer wijzigingen.

De vernieuwde ASX is per direct leverbaar met twee verschillende motoren, een benzine-variant en een diesel.

Het design van de kleine SUV-achtige is geïnspireerd op dat van de Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S uit 2014. De opvallende verchroomde delen met 3D-effect op de neus noemt men bij Mitsubishi de ‘Dynamic Shield Grille’ en die gaan we terugzien op alle nieuwe Mitsubishi’s.

De prijzen van de vernieuwde Mitsubishi ASX beginnen zoals gemeld bij 20.880 Euro. Hiervoor koopt u de benzine-variant in de Entry-uitvoering. Voor 28.880 euro krijgt  ue de meest omvangrijke Instyle-uitvoering in combinatie met dezelfde 117 pk sterke 1.6 ClearTec benzinemotor. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer airconditioning, keyless entry, LED-achterlichten, Hill Start Assist en zeven airbags.

De 1.6 DI-D ClearTec dieselversie met een vermogen van 114 pk is leverbaar in de uitvoeringen Intense+ en Instyle. Deze kostten respectievelijk 33.180 en 35.180 Euro. Zaken als 18-inch lichtmetalen wielen, aluminium pedalen, een achteruitrijcamera, een audiosysteem met DAB+, dakrails, een panoramadak en xenonverlichting zijn in dit geval standaard.

Proefrijden kan per direct bij Polderman Lisse, en voor meer informatie klikt u hier

terug naar overzicht »

Het laatste nieuws

Neem bij vragen contact op met een van onze medewerkers
of bezoek onze showroom aan de Heereweg 50 in Lisse.

De Polderman Privacy Policy leest u hier.