'Polderman Mitsubussie' beschikbaar gesteld aan Stichting Allerliefst

Na jaren trouwe dienst hebben wij het 'Polderman Mitsubussie' vervangen en hem gratis ter beschikking gesteld aan Stichting Allerliefst uit Zoetermeer. Op vrijdag 25 maart trokken we deze stichting uit ruim 350 goede doelen die waren aangedragen naar aanleiding van onze Facebook actie.

Ludiek afscheid nemen van ons 'Mitsubussie' en er tegelijkertijd een 'goed doel' blij mee maken. Dat was de insteek van de actie, en het aantal reacties was enorm. Het bericht op Facebook is ruim 280.000 keer bekeken en er werd ongelofelijk veel op gereageerd. Iedereen kan zo'n handig busje natuurlijk wel gebruiken dus was 25 maart een spannende dag. Uit de loting kwam Stichting Allerliefst uit Zoetermeer als winnaar.

Stichting Allerliefst neemt de zorg voor moeder en pasgeboren baby voor hun rekening. In de praktijk is dat niet altijd voldoende. Allerliefst komt bijna dagelijks bij jonge gezinnen die moeite hebben financieel de eindjes aan elkaar te knopen. Wist u dat in Nederland jaarlijks duizenden kinderen geboren worden in huishoudens die onder de armoedegrens leven?

Vaak is er te weinig of helemaal geen geld voor voeding en belangrijke spullen als luiers, rompers, en kleding. Maar ook niet voor praktische dingen als een wieg, eetstoel, badje of kinderwagen. Laat staan voor speeltjes of een lieve knuffel. Stichting Allerliefst wil deze jonge gezinnen helpen. Het Mitsubussie komt hier natuurlijk geweldig bij van pas want recent was de oude Renault van de stichting kapot gegaan. Onze Mitsubishi L300 is verlengd, heeft zodoende een hoop ruimte, en heeft nog meer heel weinig kilometers gereden, namelijk 116.000.  Het is dus de ideale bus voor deze stichting om kinderspullen naar mensen toe te brengen die het nodig hebben.

Als klap op de vuurpijl heeft verzekeringskantoor VDSD B.V. uit Lisse de verzekering gratis geregeld en dit resulteerde natuurlijk in blijde gezichten bij de overhandiging op dinsdag 5 april!

Wij wensen Stichting Allerliefst veel veilige kilometers en gaan ervan uit dat we met elkaar zo veel mensen hebben kunnen blij maken.

terug naar overzicht »

Het laatste nieuws

Neem bij vragen contact op met een van onze medewerkers
of bezoek onze showroom aan de Heereweg 50 in Lisse.

De Polderman Privacy Policy leest u hier.