Mitsubishi Motors dealer

In oktober 1974 zijn wij begonnen als dealer van het merk Mitsubishi Motors. Een nieuw merk in Nederland, en wij waren een van de eerste dealers. In januari 1975 mochten wij het eerste type afleveren, en vol trots presenteerden wij de eerste modellen van het merk Mitsubishi:

Lancer 1974

Het zouden de eerste modellen zijn van een merk wat telkens weer opnieuw een aantrekkelijk type in de markt zette. Wat te denken van de eerste Galants, de Sapporro, Celeste en ook de Cordia. Ieder model dat Mitsubishi in Nederland importeerde heeft onze showroom aangedaan. In eerste instantie de oude bollenschuur, maar na verloop van tijd onze showroom aan de Heereweg nummer 50. Natuurlijk kennen we allemaal de modellen zoals de Colt uit 1981 welke nog steeds in ons bezit is.

De eerste Space Runners, Wagons en Starren waarmee Mitsubishi in Nederland een hele nieuwe dimensie gaf aan ruimtelijke auto's, leverden bij ons blije gezichten op. Ook de Mitsubishi Galant Turbo Diesel was een model waarmee de zakelijke markt op de kop gezet werd, want dat was nog eens een interessant alternatief t.o.v. de gevestigde (Europese) orde. Betaalbaar, en vooral betrouwbaar! Dat was belangrijk, en zorgde voor tevreden zakelijke rijders:

In het bestaan van Mitsubishi Motors staat de reputatie op het gebied van echte off-road vier wiel aangedreven auto's op een hoog niveau. Onze Mitsubishi Pajero is al sinds 1982 een ongekende krachtpatser die in zijn verschillende uitvoeringen door elk terrein heen ploegt. Jaren achter elkaar domineerde de Pajero dan ook de zwaarste rally van de wereld, de Dakar. Met de know-how uit deze successen verbeterde Mitsubishi elke keer het topmodel uit de Mitsubishi modellen reeks wat resulteerde in de Pajero zoals we hem nu allemaal kennen:

Uit de Nedcar fabriek in het Nederlandse Born kwamen de Mitsubishi Space Star, de Carisma, de Colt en de Outlander. Stuk voor stuk modellen die je probleemloos en comfortabel op de eindbestemming brengen. Allemaal modellen die wij vanuit Lisse hebben mogen uitleveren. Nog altijd rijden de diverse modellen uit de Nederlandse autofabriek rond, en veelal zonder problemen. Auto's die met hun betouwbaarheid symbool staaan voor de 'gestaalde perfectie' waar wij trots op zijn:

Iconisch voor ons merk is natuurlijk de Mitsubishi Lancer Evolution. Deze rally legende werd diverse malen kampioen in de WRC. De Mitsubishi Lancer Evo's die wij hebben afgeleverd waren stuk voor stuk auto's waarbij voorbijgangers hoe dan ook bleven staan kijken. Imposante auto's om te zien, maar nog veel bijzonderder om mee te rijden. Wat een dynamiek, wat een vermogen en wat een souplesse. De absolute kroon op het werk is de Mitsubishi Lancer Evolution X. Naast genoemde kwaliteiten, vooral ook een schitterende auto om te zien:

Mitsubishi Motors zette in de jaren zestig al zijn eerste stappen in de ontwikkeling van een elektrisch aangedreven auto. In 2009 kwam Mitsubishi Motors als eerste volumeproducent met een emissievrije, volledig elektrisch aangedreven auto op de markt: de Mitsubishi i-MiEV. In 2013 introduceerde Mitsubishi Motors de eerste Plug-in Hybride SUV: de Mitsubishi Outlander. Deze auto zorgde voor een ongekende drukte aan de Heereweg in Lisse. In korte tijd werden rijen Mitsubishi Outlander afgeleverd:

In juni 2009 publiceerde Mitsubishi Motors Corporation zijn 'Environmental Vision 2020', de richtlijn voor de ontwikkeling van nieuwe, schonere modellen. Doelen die Mitsubishi Motors Corporation in 2020 wil hebben bereikt, zijn:

  • minimaal 20 procent van het totale productievolume moet bestaan uit elektrisch aangedreven auto’s (volledig elektrisch, EV, en Plug-in Hybride);

  • de CO2-uitstoot van nieuwe modellen moet 50 procent lager zijn in vergelijking met die in jaar 2005;

  • de CO2-uitstoot per auto tijdens het productieproces moet ten minste 20 procent lager zijn in vergelijking met die in het fiscaal jaar 2005.

Wij zien de toekomst dus met vertrouwen tegemoet, want het merk Mitsubishi Motors groeit door, en Polderman Lisse groeit daarin mee!

Direct door naar de modellen van Mitsubishi Motors

 

Het laatste nieuws

Neem bij vragen contact op met een van onze medewerkers
of bezoek onze showroom aan de Heereweg 50 in Lisse.

De Polderman Privacy Policy leest u hier.