Pajero

 • Mitsubishi Pajero
  Mitsubishi Pajero
 • Mitsubishi Pajero side
  Mitsubishi Pajero side
 • Mitsubishi Pajero back
  Mitsubishi Pajero back
 • Mitsubishi Pajero front
  Mitsubishi Pajero front
 • Mitsubishi Pajero side
  Mitsubishi Pajero side
 • Mitsubishi Pajero kilometerteller
  Mitsubishi Pajero kilometerteller
 • Mitsubishi Pajero navigatie
  Mitsubishi Pajero navigatie
 • Mitsubishi Pajero dashboard
  Mitsubishi Pajero dashboard
 • Mitsubishi Pajero schakel
  Mitsubishi Pajero schakel

Design

Het stijlvolle ontwerp van de Pajero weerspiegelt het machtige kaliber van de auto en toont zijn pure 4WD-afkomst. De stoere 18" velgen en het reserverwiel achterop maken het beeld compleet.

Pajero

Comfort

Het ruime interieur en de hoge zitpositie garanderen optimaal comfort voor alle inzittenden. De zachte dashboardpanelen, de portierbekleding en de hoogwaardige materialen benadrukken de luxueuze stijl van de Pajero. De achterpassagiers kunnen bijvoorbeeld zelf de airconditioning instellen en het Rockford Fosgate-audiosysteem met 860 watt vermogen en met twaalf speakers, zorgt voor een optimale geluidsbeleving.

Comfort

Prestaties

De motor van de Mitsubishi Pajero heeft trekkracht en vermogen genoeg om ook het zwaarste terrein de baas te kunnen. Hij is niet alleen krachtig, maar ook soepel en stil. De geavanceerde 3,2-liter direct ingespoten common-rail dieselmotor (DI-D) met Super Select 4WD en standaard automatische INVECS II-transmissie zorgt voor comfort én optimale grip, ook buiten de gebaande paden. Met een maximum trekvermogen van 3.500 kg (LWB) kan de Pajero ook het zwaardere werk aan.

Prestaties

Veiligheid

De Active Stability and Traction Control zorgt samen met het ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling) voor optimale stabiliteit tijdens het rijden. De standaard xenonkoplampen bieden uiterst helder zicht, dat gewaarborgd wordt door de koplampsproeiers en de automatische niveauregeling. In het geval dat u onverhoopt bij een aanrijding betrokken raakt, zorgen de zes airbags voor optimale bescherming van alle inzittenden.

Veiligheid

4X4 Geschiedenis

De Pajero was jaren achtereen heer en meester in de zwaarste, meest veeleisende rally ter wereld: de Dakar Rally. In 2007 zegevierde hij zelfs voor de twaalfde keer. Hij is keer en keer tot in het extreme getest. Mede daardoor won hij de woestijnrace zelfs zeven keer op rij. De kans is groot dat u nooit in zulke omstandigheden zult raken als in de Dakar Rally, maar het is een hele geruststelling dat de Pajero de technologie ervoor in huis heeft.

Heritage

Kom de Pajero op afspraak bekijken en maak een afspraak voor een onvergetelijke proefrit.

 

 PrijslijstProefrit aanvragenofferte pajero

 Prijslijst offerte pajero Proefrit aanvragen 

Het laatste nieuws

Neem bij vragen contact op met een van onze medewerkers
of bezoek onze showroom aan de Heereweg 50 in Lisse.

De Polderman Privacy Policy leest u hier.