Outlander PHEV

 • PHEV1
  PHEV1
 • PHEV 7
  PHEV 7
 • PHEV 2
  PHEV 2
 • PHEV int
  PHEV int
 • PHEV 5
  PHEV 5
 • PHEV 6
  PHEV 6

Design

De Mitsubishi Outlander PHEV is de eerste Plug-in Hybrid crossover ter wereld. Een SUV in hart en nieren, met standaard vierwielaandrijving, automatische transmissie en een hoge zitpositie. Natuurlijk biedt de auto u ook alle voordelen van elektrisch rijden. 

Outlander PHEV front

Comfort

Stap in het comfortabele interieur, waar het rijplezier verder wordt vergroot door de royale beenruimte, de sportieve meters en de stilte tijdens de rit. U kunt de achterbank volledig neerklappen, maar ook in ongelijke delen (60:40). De grote, overzichtelijke 4,2-inch lcd-kleurendisplay toont de diverse PHEV-functies: onder meer het energieniveau van het accupakket, de Drive-modus en de energiestroom.

Interieur

Prestaties

De twee elektromotoren worden gevoed door een pakket van lithium-ion-accu's van 300 volt en een capaciteit van 12 KWh. De 2,0-liter benzinemotor (89 kW) is gekoppeld aan een generator (70 kW) en kan beide elektromotoren van stroom voorzien én de voorwielen aandrijven. In de EV Drive-mode is het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot 0. Deze aandrijfstand is stil, schoon en krachtig.

Prestaties

 Veiligheid

De Mitsubishi Outlander PHEV is uitgerust met doordachte actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen om u optimale bescherming te bieden. De crossover is standaard voorzien van zeven SRS-airbags. Geavanceerde elektronica biedt u nog meer veiligheid. Het nieuwe detectiesysteem waarschuwt voor een mogelijke aanrijding en grijpt zo nodig preventief in door de auto af te remmen. Alles voor veilig en ontspannen autorijden.

Veiligheid

Onze Outlander PHEV is uniek. In alle opzichten. Elektrisch rijden in combinatie met vierwielaandrijving en een hoge zitpositie! Beleef de Outlander PHEV zelf bij ons in de showroom en laat u verrassen tijdens een proefrit.

 Led light DRL

prijslijstProefrit aanvragenOnline taxatieofferte

prijslijst offerte Proefrit aanvragen Online taxatie

Het laatste nieuws

Neem bij vragen contact op met een van onze medewerkers
of bezoek onze showroom aan de Heereweg 50 in Lisse.

De Polderman Privacy Policy leest u hier.