Outlander

Eco Drive

De Mitsubishi Outlander ontziet het milieu. De Outlander overtreft zelfs de verwachtingen als het aankomt op milieuvriendelijkheid. De MIVEC-benzinemotor en de DI-D dieselmotor blinken uit door hun prestaties, ook door het gunstige brandstofverbruik en de geringe emissie.

 Outlander

Veiligheid

De Outlander is uitgerust met doordachte actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen om u optimale bescherming te bieden. De crossover is standaard voorzien van zeven SRS-airbags. Geavanceerde elektronica waaronder Forward Collision Mitigation (FCM) biedt u nog meer veiligheid. Het detectiesysteem waarschuwt voor een mogelijke aanrijding en grijpt zo nodig preventief in door de auto af te remmen. Alles voor veilig en ontspannen autorijden.

Safety

Premium Quality

De Mitsubishi Outlander trakteert alle inzittenden op comfort en een perfect afgewerkt interieur met kwalitatief hoogwaardige materialen inclusief lederen bekleding. Zelfs de langste ritten zijn niet vermoeiend dankzij de royale binnenruimte, de goede geluidsisolatie en de comfortabele zitplaatsen. Er is plek voor maximaal zeven inzittenden.

Premium

Prestaties

Mitsubishi biedt voor de Outlander keuze uit een 2,0-liter MIVEC-benzinemotor en een 2,2-liter DI-D-dieselmotor. De 2,0-liter MIVEC-motor is stil en zuinig en levert een maximumvermogen van 150 pk / 110 kW en een maximumkoppel van 195 Nm. De 2,2-liter dieselmotor biedt uitstekende prestaties en is zeer zuinig. Hij levert 150 pk / 110 kW en 380 Nm koppel in de versie met handbediende zesversnellingsbak (6MT).

Veiligheid

Techniek

Het interieur is aangenaam en functioneel. Dat komt door de combinatie van topkwaliteit en praktisch gebruiksgemak. De Mitsubishi Outlander is de auto die u altijd al wilde hebben. Dat kunt u nu zelf ervaren.

Comfort

Wij hebben verschillende uitvoeringen van de Outlander in de showroom staan en adviseren u graag welke het beste bij u past. Kom de Outlander dus zelf bekijken en laat u verrassen tijdens een onvergetelijke proefrit!

 

prijslijst outlanderProefrit aanvragenOnline taxatieofferte

prijslijst outlander offerte Proefrit aanvragen Online taxatie

Het laatste nieuws

Neem bij vragen contact op met een van onze medewerkers
of bezoek onze showroom aan de Heereweg 50 in Lisse.

De Polderman Privacy Policy leest u hier.