Mitsubishi ASX

 • ASX1
  ASX1
 • ASX2
  ASX2
 • ASX3
  ASX3
 • ASX4
  ASX4
 • Mitsubishi ASX inside roof
  Mitsubishi ASX inside roof
 • Mitsubishi ASX kilometerteller
  Mitsubishi ASX kilometerteller

Design

Het herkenbare 'Dynamic Shield' met verchroomde accenten accentueert het hoge niveau van luxe in de Mitsubishi ASX. Het interieur is ontworpen met de bestuurder en zijn passagiers als uitgangspunt. De combinatie van zwarte en zilverkleurige accenten geeft een sportief gevoel. De 'soft touch' bekleding draagt bij aan het gevoel van kwaliteit.

 ASX

Comfort

De ASX is standaard uitgerust met centrale deurvergrendeling en elektrisch bedienbare zijruiten. Het maakt niet uit waar de reis naar toe gaat, in de ASX kunt u alles meenemen wat u op uw bestemming nodig heeft. De laadruimte heeft een capaciteit van 442 liter en kan optimaal worden bereikt via de riante achterklep.

Comfort

Prestaties

De Mitsubishi ASX is leverbaar met de zuinige 1.6 MIVEC-benzinemotor. Deze heeft een vermogen van 117 pk / 86 kW en een CO2-uitstoot van 133 g/km. De acceleratie van 0 naar 100 km/uur vergt slechts 11,4 seconden en het gecombineerde verbruik bedraagt 5,8 l/100 km. U kunt ook kiezen voor de 1.8 DI-D MIVEC turbomotor. Die heeft een vermogen van 116 pk / 85 kW, accelereert van 0 naar 100 km/uur in 10,2 seconden en het gecombineerde verbruik bedraagt slechts 4,8 l/100 km.

Prestaties

Veiligheid

Om de bestuurder en zijn passagiers optimale bescherming te bieden en om de auto stabiel en onder controle te houden, is de Mitsubishi ASX standaard uitgerust met zeven airbags, ABS met EBD, Active Stability and Traction Control (ASTC) en Hill Start Assist (HSA).

Veiligheid

ClearTec

Het Auto Stop & Go-systeem (AS&G) schakelt de motor automatisch uit zodra u de transmissie in neutraal zet en de voet van het koppelingspedaal hebt gehaald. De motor start automatisch weer zodra u de koppeling intrapt en een versnelling inschakelt. Een schakelindicator op de multi-colour LCD-informatiedisplay toont het juiste schakelmoment onder de huidige rijomstandigheden.

ClearTec

Wij hebben verschillende uitvoeringen van de ASX in de showroom staan en adviseren u graag welke het beste bij u past. Kom de ASX dus zelf bekijken en laat u verrassen tijdens een onvergetelijke proefrit!

 

Mitsubishi ASX prijslijstProefrit aanvragenOnline taxatieMitsubishi ASX offerte aanvragen

Mitsubishi ASX prijslijst Mitsubishi ASX offerte aanvragen Proefrit aanvragen Online taxatie

Het laatste nieuws

Neem bij vragen contact op met een van onze medewerkers
of bezoek onze showroom aan de Heereweg 50 in Lisse.

De Polderman Privacy Policy leest u hier.